Antena 3 CNN Economic BizNews. Creşterea Bitcoin, motiv de îngrijorare sau de încredere?

BizNews. Creşterea Bitcoin, motiv de îngrijorare sau de încredere?

Creșterea explozivă a monedei virtuale Bitcoin este încă un subiect cald pentru consultanții financiari și nu numai. Deși criptomodena s-a bucurat de o creștere de 300% în ultimele 12 luni, specialiștii atrag atenția că această evoluție rapidă este o dovadă a lipsei de stabilitate.

BizNews. Creşterea Bitcoin, motiv de îngrijorare sau de încredere?
Sursa foto: Hepta
de Bianca Voinea    |    17 Ian 2021   •   11:10

BizNews. Prceodură accelerată pentru ajutoarele de stat

Veste bună pentru companii! Liviu Rogojinaru, Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a anunțat că Guvernul a reușit să dea drumul schemelor de ajutor mai repede decât a estimat.

Deja peste 2.500 de firme au primit finanțare, iar alte 7.000 de companii au fost admise. Mai multe aflați din clipul video.

BizNews. Creşterea Bitcoin

Ce sfaturi au specialiştii pentru investitorii interesați de Bitcoin aflați din clipul video.

BizNews. Cum poate ajuta energia la relansarea economiei

Specialiștii spun că 2021 este anul provocărilor pentru România, din punct de vedere al energiei. Una dintre provocările majore ar fi tranziția energetică, pentru că autoritățile române trebuie să facă Bruxelles-ul să înțeleagă că țara noastră își dorește în continuare un mix energetic.

În plus, pe fondul proiectului demarat la nivelul UE de a transforma Europa în primul continent neutru din punct de vedere climatic, România trebuie să își comunice foarte bine planurile în această privință, având în vedere că aveam încă producție de cărbune.

Trebuie în primul rând să îi facă pe oameni să înțeleagă că dispariția cărbunelui nu va însemna automat și dispariția locurilor de muncă din aceasta zonă, ci transformarea lor. Mai multe aflați din clipul video de la fostul ministru al Energiei, Victor Grigorescu.

×
Subiecte în articol: BizNews
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close