Antena 3 CNN Economic BizNews. Cum va fi remodelată economia după trecerea la o energie curată

BizNews. Cum va fi remodelată economia după trecerea la o energie curată

Comisia Europeană a lansat în urmă cu doar câteva zile strategia privind valul de renovări ale clădirilor pentru a îmbunătăți performanța lor energetică.

BizNews. Cum va fi remodelată economia după trecerea la o energie curată
Sursa foto: Hepta
de Bianca Voinea    |    18 Oct 2020   •   10:00

O serie de standarde noi urmează a fi aplicabile în planurile de renovare de la nivelul fiecărei tari europene, în condițiile în care aproximativ 34 de milioane de oameni nu își pot permite să își încălzească locuințele, iar clădirile sunt responsabile pentru 36% din emisiile de gaze cu efect de seră.

Mai multe despre "Renovation Wave" aflați din clipul video, de la Radu Dudău, președintele Energy Policy Group și inițiatorul proiectului România Eficientă.

Se caută 10 ambasadoare ale antreprenoriatului feminin

Asociația VERTIK pentru Viitor își propune să lanseze o un set de propuneri de politici publice prin care sa sprijine și să încurajeze antreprenoriatul feminin. În plus, caută 10 femei lider, care sa devină ambasadoare ale antreprenoriatului feminin. Mai multe aflați din clipul video, de la Daniela Șerban.

Baterie revoluționară de la Tesla. Se ieftinesc mașinile!

Compania Tesla a lansat de curând o baterie revoluționară pentru mașinile electrice, care va reduce considerabila costul autoturismelor. Mai multe aflați din clipul video, de la inginerul Eduard Oneci.

×
Subiecte în articol: BizNews
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close