Antena 3 CNN Economic BizNews. Schimbări ireversibile pentru Educaţie şi facturi mai mari în 2021

BizNews. Schimbări ireversibile pentru Educaţie şi facturi mai mari în 2021

Bianca Voinea, gazda rubricii BizNews din cadrul emisiunii Income Magazine, a avut invitaţi trei economişti cunoscuţi care au vorbit despre schimbările ireversibile din Educaţie, facturi mai mari în 2021 şi consecinţe economice pentru acest an.

BizNews. Schimbări ireversibile pentru Educaţie şi facturi mai mari în 2021
de Bianca Voinea    |    10 Ian 2021   •   10:00

Pandemia a schimbat ireversibil modul în care se desfășoară școală românească. Competențele digitale, deopotrivă deprinse de profesori și elevi în ultimele 10 luni, reprezintă unul dintre atuurile de care va beneficia sistemul de învățământ după reîntoarcerea la normalitate. Cum va arăta 2021 pentru educație aflați de la Marina Manea, inspector școlar, din clipul video.

BizNews. Facturi mai mari în 2021. Ce se scumpeşte?

Economiștii cred că anul acesta Leul va pierde teren în fața Euro, ceea ce va atrage după sine o serie de scumpiri. Atenție, însă scumpirea nu va avea loc pe fondul cererii crescute a pieței, ci din cauza puterii de cumpărare a românilor în scădere. Mai multe aflați din clipul video, de la Adrian Măniuțiu, managing partner EM360 Group.

BizNews. Consecinţe economice pentru 2021

Analiștii sunt de părere că abia anul acesta vor fi resimțite cu adevărat efectele economice ale pandemiei COVID-19. Cu toate acestea, a doua jumătate a anului pare să vină cu o rază de speranță, pentru că România ar urma să primească fonduri europene. Mai multe aflați din clipul video, de la analistul Radu Magdin.

BizNews este o rubrică realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: BizNews facturi educatie
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close