Antena 3 CNN Economic BizSchool: Adrian Cristea - Antreprenorul căruia greșelile i-au dat aripi

BizSchool: Adrian Cristea - Antreprenorul căruia greșelile i-au dat aripi

Adrian Cristea a lăsat zeci de ani de experiență în proiectare și în televiziune pentru a își deschide în 2008 propria companie care asigură transmisiuni live în online.

BizSchool: Adrian Cristea - Antreprenorul căruia greșelile i-au dat aripi
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Voinea    |    26 Dec 2020   •   10:15

A fost printre pionierii români în acest domeniu. Însă pionieratul nu este întotdeauna bun, mărturisește el. Ba chiar faptul că a deschis acest tip de business, când lumea încă nu era pregătită pentru el, este o greșeală pe care și acum și-o asumă pentru anii de muncă foarte grei.

A avut numeroase puncte de cotitură în parcursul antreprenorial, dar poate cel mai important a fost în 2015, când fondurile europene i-au salvat afacerea. Deși plin de neprevăzut și de provocări, garantul i-a oferit șansa unui nou început, prin retehnologizarea aproape integrală.

Cu acest imbold Adrian a început să își refacă portofoliul, esențial de altfel pentru ca oamenii să prindă încredere în produsele lui. 2020 a fost un alt punct de cotitură, însă, în cele din urmă, pentru el pandemia a însemnat dublarea veniturilor, chiar dacă la început a fost foarte greu să își convingă clienții să nu renunțe la bugetele alocate proiectelor media.

Cum a depășit antreprenorul toate provocările și cum a reușit să aibă în prezent o companie de succes aflați din interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

×
Subiecte în articol: Adrian Cristea BizSchool
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close