Antena 3 CNN Economic BizSchool. Inovaţie în HR: asistent virtual de recrutare, creat în România

BizSchool. Inovaţie în HR: asistent virtual de recrutare, creat în România

Procesul de recrutare al angajaților este unul extrem de complex, dar și greoi, pentru că antreprenorilor le este foarte dificil fie să ajungă la candidații potriviți, fie să aloce timpul necesar acestui proces. Pentru asta însă antreprenorul Mihai Rizan a venit cu o idee inovativă: un asistent virtual de recrutare.

BizSchool. Inovaţie în HR: asistent virtual de recrutare, creat în România
de Bianca Voinea    |    27 Feb 2021   •   10:00

Inginer cu mulți ani de experiență la bază, Mihai este genul de persoană căruia îi place să simplifice la maximum orice ține de munca lui, astfel încât să ofere produse cât mai ușor de înțeles de către clienții săi.

În 2009, a plecat dintr-o multinațională, de pe poziția de director de vânzări, pentru ca mai apoi să o ia pe calea antreprenoriatului.

Platforma inovatoare se adresează companiilor mici și mijlocii și are la bază identificarea aptitudinilor comportamentale ale candidaților prin filtrarea datelor personale relevante din CV-urile acestora, cu ajutorul algoritmilor dezvoltați de echipa proprie de psihologi și analiști.

Cum castigi primii clienți într-un start-up, care sunt acum calitățile pe care le caută angajatorii la potențialii angajați, dar și ce își doresc românii de la un loc de muncă aflați din interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool Mihai Rizan
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close