Antena 3 CNN Economic Bizschool. Mac Florea, vizionarul care realizează poveşti din nunţi de poveste

Bizschool. Mac Florea, vizionarul care realizează poveşti din nunţi de poveste

Mac Florea este unul dintre pionierii din industria nunților. În urmă cu 16 ani, împreună cu familia, deschidea unul dintre primele saloane de evenimente din țară.

Bizschool. Mac Florea, vizionarul care realizează poveşti din nunţi de poveste
de Bianca Voinea    |    28 Noi 2020   •   10:15

De atunci a mai deschis încă 5 locații spectaculoase, a scris două cărți dedicate atât mirilor, cât și furnizorilor din industrie, și-a deschis propria fabrică de cabine foto și a încheiat un parteneriat exclusiv pe România pentru mobilier de lux, dedicat tot evenimentelor.

Fiecare pas făcut și fiecare decizie de business au avut un singur scop: să rămână în topul preferințelor mirilor și doar o sursă de inspirație pentru concurență. A încercat mereu să devină cel mai bun în ceea ce face.

Și pentru asta s-a documentat constant, a citit sute de cărți, a consultat mentori internaționali și, foarte important, a investit constant. De fapt, a reinvestit cam tot ce a câștigat până acum, adică undeva la aproape două milioane de euro.

Poate vă întrebați cum îi vor merge afacerile de acum înainte, având în vedere că pandemia a pus "pe hold" evenimentele din toată țara.

Ei bine, Mac a luat anul 2020 ca pe o lecție din care el și orice alt antreprenor ar trebuit să învețe că trebuie să accepte schimbarea. El a acceptat-o și s-a repliat imediat, găsind soluții pentru a face bani în continuare din ce are.

Povestea lui Mac Florea o descoperiți în interviul realizat de Bianca Voinea la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close