Antena 3 CNN Economic BizSchool. Reţeta de succes a unui business modern, cu Alexandra Vasile

BizSchool. Reţeta de succes a unui business modern, cu Alexandra Vasile

La doar 24 de ani, Alexandra Vasile a lansat un business inedit în România. A adus pentru prima dată la noi în țară niște mini-frigidere cosmetice de uz casnic, în care a investit 100.000 de euro.

BizSchool. Reţeta de succes a unui business modern, cu Alexandra Vasile
de Bianca Voinea    |    08 Mai 2021   •   10:00

Deși se trage din familie de antreprenori, cu o experiență de 20 de ani, tânăra și-a dezvoltat afacerea după propria rețetă.

A lucrat mai întâi la identitatea vizuală, pentru că a înțeles că în prezent cea mai mare parte a vânzărilor se bazează pe online, în mod special pe social-media, iar pentru asta oamenii trebuie să facă asocieri clare între produs și brand.

A investit foarte mult în această direcție, atât bani, cât și timp iar asta i-a adus venituri de 8-9.000 de lei încă din prima săptămână de la lansarea business-ului. Și suma a rămas oarecum constantă, deși suntem în pandemie, și știm că antreprenoriatul a fost pe o pantă descendentă în această perioadă.

Mai mult decât atât, a înțeles ca pentru a atrage și mai mulți potențiali clienți trebuie sa apeleze la influenceri, cu care a încheiat diverse bartere.

Și așa a ajuns să aibă vizibilitate inclusiv la nivel internațional. Alexandra știa din experiență că nu este sănătos să faci totul de unul singur, așa că pe lângă una dintre surorile ei, a mai adus lângă ea și alți colaboratori.

Nu sunt angajați pentru că nu își permite financiar încă să îi susțină, dar îi plătește cu comisioane din vânzări.

Ce sfaturi are tânăra pentru alți antreprenori aflați la început de drum, dar și care este povestea ei completă aflați din interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool Alexandra Vasile
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close