Antena 3 CNN Economic Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunţat cum vom putea circula din aceasta vară în Grecia, Israel sau Turcia

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunţat cum vom putea circula din aceasta vară în Grecia, Israel sau Turcia

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunţat în exclusivitate la Antena 3 cum vom putea circula din aceasta vară în Grecia, Israel sau Turcia. 

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunţat cum vom putea circula din aceasta vară în Grecia, Israel sau Turcia
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2021   •   15:46

Cel probabil, vom putea pleca din ţară în baza unuia dintre aceste trei documente: testul COVID, testul de anticorpi sau certificatul de vaccinare.

"Nu e vorba de un certificat de vaccinare, nu discutăm de o discriminare a oamenilor, ci o deschidere cât mai rapidă pentru turism şi nu numai, că e o industrie vitală şi românii au dreptul la vacanţă.

O să avem o discuţie şi mai tehnică, aplicază pe ce putem să recunoaştem bilateral ca documente. Sunt trei documente mari: testul negativ de COVID, testul de anticorpi şi confirmarea de vaccin", a explicat ministrul Economiei, Claudiu Năsui, joi, la Antena 3.

"Mâine mai avem o discuţie cu omologul din Grecia în sensul acesta. Aştept să aflu mai multe, nu vă pot răspunde, e la nivelul CE, dar dacă va exista, aş sprijini o formă cât mai digitală", a adăugat ministrul Năsui, la Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: claudiu nasui vacante COVID-19 Grecia
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close