Antena 3 CNN Economic Două decenii în HR și o băcănie. Povestea emoționantă a Corinei Neagu

Două decenii în HR și o băcănie. Povestea emoționantă a Corinei Neagu

Corina Neagu are două decenii de experienţă în Resurse Umane, cu sute de destine schimbate pentru clienţii pe care i-a avut. Pandemia însă i-a fost de bun augur şi s-a dezvoltat şi în alte direcţii. A deschis de curând o băcănie online, unde vinde dulciuri făcute chiar de ea, iar în viitorul apropiat vrea să deschidă un centru de producţie, cu doi angajaţi, iar fondurile europene ar putea fi o soluţie pentru finanţare.

Două decenii în HR și o băcănie. Povestea emoționantă a Corinei Neagu
de Georgiana Adam    |    03 Apr 2021   •   10:00

Momentan a investit 5.000 de euro, dar recunoaşte că business-ul mamă, cel din domeniul HR, a fost sursa principală de finanţare. Pentru dezvoltare ar avea nevoie însă de 20-30.000 de euro. Cel mai important acum este să se specializeze, pentru că nu este adepta afacerilor făcute "după ureche".

S-a certificat deja în domeniul alimentar şi continuă cursurile de cofetar-patiser, considerând că educaţia este esenţială, mai ales atunci când porneşti un business într-un domeniu pe care nu îl stăpâneşti. În privinţa clienţilor, Corina spune că cel mai bine este să începi cu apropiaţii. În cazul ei varianta aceasta a funcţionat.

Primii clienţi i-a avut de la cunoscuţi, apoi din recomandări. De asemenea, flexibilitatea este foarte importantă, ea, de exemplu, lucrând personalizat, în funcţie de cerinţele clienţilor, de bugetele lor sau chiar de poftele lor. Povestea completă a experienței antreprenoriale a Corinei Neagu o găsiți în interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

 

×
Subiecte în articol: BizSchool Corina Neagu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close