Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să te împrietenești cu mașina ta chiar dacă nu te pasionează automobilele?

Cum să te împrietenești cu mașina ta chiar dacă nu te pasionează automobilele?

Pentru pasionații de mecanică auto, automobilele sunt un raison d'être. Dar pentru cei care nu privesc mașinile decât ca pe un mijloc de transport cu voință proprie și necesități greu de înțeles, întreținerea unui automobil este în același timp o necesitate și o grijă. Nu este simplu să înțelegi procesele care au loc sub capota unei mașini dacă nu ai o înclinație către așa ceva, sau dacă nu cunoști pe cineva priceput, dispus în permanență să te ajute.

Cum să te împrietenești cu mașina ta chiar dacă nu te pasionează automobilele?
10 Feb 2020   •   21:59

Din fericire însă, datorită tehnologiei și informațiilor de care dispunem la ora actuală, ajutorul pe care altfel l-am fi căutat la o persoană reală, îl putem obține acum gratuit prin intermediul platformei club.autodoc24.ro.

Ce este Autodoc Club?

Clubul virtual Autodoc este o comunitate vastă formată din profesioniști și amatori cu un interes comun: mașinile. Aici găsești tot ceea ce ar putea să te intereseze la mașina ta și de asemenea, suficient material video și text pentru a prinde gustul automobilelor. Alăturarea la acest club este cea mai simplă metodă de a te împrieteni cu mașina ta și tot ce ai de făcut pentru a deveni membru este să-ți creezi un cont pe Autodoc24.ro.

Înregistrarea în platformă nu necesită decât o adresă de e-mail validă și o parolă cu care să te identifici ori de câte ori dorești să intri în contul personal. Iar beneficiile sunt pur și simplu nelimitate.

Ce avantaje îți oferă Autodoc Club?

Cu ajutorul documentației oferite de Autodoc Club vei putea să-ți repari singur mașina în caz de nevoie și să economisești sume mari pe care altfel le-ai fi cheltuit la ateliere auto costisitoare. Dar manualele profesioniste cu instrucțiuni și tutorialele video pe care le poți viziona gratuit și salva la Favorite sunt doar unul din beneficiile oferite de platforma Autodoc Club!

Un cont pe platforma Autodoc Club îți oferă acces la crearea unor documente care te ajută să ai mai bine grijă de mașina ta. Acestea constau în:

●Jurnalul de întreținere a vehiculului

Orice mașină mai are nevoie și de câte o verificare sau puțină încurajare din când în când. Iar vizitele la service, chiar dacă vor deveni mai rare odată ce începi să profiți de platforma Autodoc Club este bine să rămână consemnate undeva pentru a-ți putea planifica mai bine cheltuielile și a ține evidența evenimentelor care au făcut ca acestea să devină necesare.

●Istoricul schimbului de ulei

Uleiul mașinii trebuie schimbat în mod regulat. De aceea este important să ții evidența schimbului, mai ales dacă nu știi cum să recunoști nevoia de ulei nou a unui automobil.

●Graficul de înlocuire a pieselor

Automobilele sunt un sistem foarte complex la care fiecare piesă are rolul ei bine definit. Însă unele dintre acestea au o durată de viață mai scurtă decât altele și de aceea este bine să cunoști data la care le-ai înlocuit ultima oară și când e timpul să faci o verificare.

●Consumul de combustibil

Consumul de combustibil spune multe despre starea de sănătate a mașinii. De aceea memorează-l, învață să-i recunoști fluctuațiile și nu ezita să verifici cauzele dacă observi schimbări bruște.

●Documente ale vehiculului

Documentele mașinii se păstrează în interiorul acesteia. De aceea, atunci când dorești să verifici ceva și nu ești cu mașina, este recomandat să le ai scanate și stocate și într-un loc unde ai acces în permanență ca de exemplu contul personal de pe platforma Autodoc Club.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close