Antena 3 CNN Economic Fleurs d'Adelinne - povestea business-ului născut din nevoia de independență

Fleurs d'Adelinne - povestea business-ului născut din nevoia de independență

Adelina Bunea este o tânără antreprenoare cu un parcurs ușor atipic. Dacă, de regulă, afacerile pornesc din pasiunile oamenilor pentru diverse domenii sau activități, Adelina a simțit, înainte de toate, nevoia unui business. De orice fel.

Fleurs d'Adelinne - povestea business-ului născut din nevoia de independență
de Bianca Voinea    |    29 Aug 2020   •   10:00

Devenise mamă și dorința de a sta cu fetițele ei era mult mai mare decât întoarcerea la salariul din corporație. Așa că a decis că trebuie să fie stăpâna timpului ei profesional și, cu pași mici, dar siguri, s-a îndreptat către antreprenoriat.

S-a apucat de cursuri profesionale de aranjamente florale, a descoperit lucrând cu florile dragostea pentru ele și așa a apărut Fleurs d'Adelinne.

Și-a câștigat, într-adevăr, libertatea de a-și gestiona timpul, dar a întâlnit multe alte obstacole, de cele mai multe ori de ordin legislativ și birocratic.

A greșit, a învățat, iar a greșit și iar a învățat. De fapt, nicio greșeală nu este cu adevărat o greșeală, spune Adelina, chiar și în condițiile în care a pierdut o investiție de aproape 20.000 de euro făcută într-un atelier floral, combinat cu un loc de joacă pentru copii.

Interviul complet cu povestea Adelinei Bunea îl găsiți în clipul video. BizSchool este o emisiune realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close