Antena 3 CNN Economic Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Totul despre programul Cashflow Detox

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Totul despre programul Cashflow Detox

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Totul despre programul Cashflow Detox
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
12 Iun 2019   •   11:04

Daniel Apostol a vorbit la rubrica ''Jurnalul de economie'' despre un program de educaţie financiară dedicat întreprinzătorilor de dimensiune mică şi mijlocie din România.

Cashflow Detox este o iniţiativă din sfera educaţiei financiare dedicată companiilor care întâmpină dificultăţi în recuperarea facturilor neîncasate şi îşi doresc un cashflow pozitiv, adică un flux al lichidităţilor care să fie tot timpul pe plus.

Riscul de neplată:

Potrivit Raportului European al Plăţilor, peste 65% dintre companiile din România întâmpină intarzieri la plata facturilor.
Aceste întârzieri, de cele mai multe ori, reprezintă o piedică în calea dezvoltării firmelor.

Sursa: Intrum România

Experţii în recuperarea creanţelor vin acum cu soluţii în ajutorul companiilor mici şi mijlocii pentru ca acestea să nu ajungă în situaţia ca afacerea lor să eşueze din cazua faptului că nu reuşesc să încaseze banii pe produsele livrate sau pe serviciile prestate.

Campania Cashflow Detox are şi o componentă de motivare: pe baza înscrierii online, la finalul programului, trei companii sunt alese pentru a beneficia de serviciul de recuperare amiabilă a datoriilor.

×
Subiecte în articol: daniel apostol program
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close