Antena 3 CNN Economic Măsuri pentru stimularea mediului de afaceri

Măsuri pentru stimularea mediului de afaceri

Măsuri pentru stimularea mediului de afaceri
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
25 Iun 2019   •   10:25

Consultanţi, analişti şi reprezentanţi ai mediului de afaceri vor sta faţă în faţă cu factorii de decizie pentru a afla care sunt principalele pârghii fiscale şi măsuri financiare pentru susţinerea mediului de afaceri.

Care sunt propunerile pentru stimularea mediului de afaceri aflăm de la specialiştii invitataţi la forumul organizat de Intact Media Group.

''Mi-am dat seama că din păcate, şi asta afectează mediul de afaceri şi tot ce înseamnă societate şi mersul ei, se întâmplă legi peste noapte. În domeniul fiscal ele sunt periculoase, pentru că pot scoate de piaţă jucători şi să îi facă să nu îşi mai respecte bugetul previzionat. În acest moment, planul nostru este următorul. Ministrul alături de preşedinta ANAF şi de ceilalţi directori din Minister, să prezinte proiectele. Unul dintre ele, principalul, despre care am vorbit, era cel de restructurare financiară, acea aministie fiscală, dar mai sunt şi alte proiecte, pentru IMM-uri, pentru mediul de business şi va fi o discuţie cu trei componente'', a spus Alessandra Stoicescu, director executiv, Intact Media Group.

Eugen Teodorovici a vorbit la forumul Intact Media Group despre schimbările care se anunţă în domeniul pe care îl gestionează. ''Vom discuta despre faimoasa restructurare financiară'', a spus minstrul de Finanţe.

 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close