Antena 3 CNN Economic Ministrul Transporturilor, anunţ despre TAROM: "E un şef la nouă angajați! Clar că este nevoie de o restructurare"

Ministrul Transporturilor, anunţ despre TAROM: "E un şef la nouă angajați! Clar că este nevoie de o restructurare"

Compania TAROM a fost grav afectată de pandemia de coronavirus, iar ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunţă că vor fi concedieri mai ales că în cadrul companiei aeriene sunt foarte multe posturi de conducere. Totodată, Lucian Bode a precizat şi faptul că e nevoie de o uniformizare a flotei.

Ministrul Transporturilor, anunţ despre TAROM: "E un şef la nouă angajați! Clar că este nevoie de o restructurare"
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    08 Iul 2020   •   09:45

De asemenea, şeful de la Transporturi asigură că ve vor cumpăra mai multe avioane Airbus, iar contractul este deja în derulare în acest moment.

"95% din activitatea companiei a fost afectată de pandemia COVID-19. Avem 1.758 de posturi, sunt 194 de șefi. Asta înseamnă un şef la nouă angajați! Clar că este nevoie de o restructurare. Avem un contract cu o agenţie care ne face un plan de restructurare! Îl voi prezenta pe masa Guvernului! Vom uniformiza flota TAROM, alfel nu vom reuşi", a spus ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la Digi24.

Concedieri la Tarom

Bode face anunţul despre TAROM, vor fi concedieri

În urmă cu trei săptămâni, Guvernul a anunţat că pregătește reduceri de personal la compania TAROM şi preconiza că aproximativ 400 de angajați vor dispărea din schema de personal până la sfârșitul anului, potrivit bugetului companiei.

TAROM, compania națională de transport aerian, are cei mai mulți angajați per aeronavă din Europa și nu a mai făcut profit din anul 2007.
 

×
Subiecte în articol: Lucian Bode Tarom concedieri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close