Antena 3 CNN Economic Scăderea PIB-ului, îngrijorătoare pentru antreprenori

Scăderea PIB-ului, îngrijorătoare pentru antreprenori

Scăderea Produsului Intern Brut este îngrijorătoare pentru antreprenori. Ei sunt preocupaţi în mod special de modul în care poate atrage România investiţii, dar şi de costurile împrumuturilor pentru următoarea perioadă.

Scăderea PIB-ului, îngrijorătoare pentru antreprenori
de Bianca Voinea    |    16 Aug 2020   •   10:00

Totodată, sunt de părere că, deşi în primele luni de pandemie am avut o creştere a consumului, în perioada următoare ne poate aşteapta o scădere brutală a consumului. Mai multe aflaţi din clipul video.

Chiar şi finanţiştii sunt preocupaţi de cifrele noii rectificări bugetare. Deşi România se situează la nivel europan undeva la mijlocul clasamentului scăderilor economice, situaţia ţării este incertă şi ne putem aştepta chiar la o înrăutăţire.

Asta ar urma să se resimtă inclusiv în buzunarele românilor, dacă Guvernul nu vine cu un pachet de măsuri responsabile. Mai multe aflaţi din clipul video.

Emisiunile de stat ale Ministerului Finanţelor reprezintă o alternativă avantajoasă la depozitele bancare pentru persoanele fizice care doresc să facă investiţii. Printre avantaje se numără dobânzile mai mari, neimpozitarea veniturilor sau chiar posibilitate de răscumpărare a titlurilor de stat înainte de termen, fără însă a pierde dobânda.

Mai multe despre diferenţele dintre cele două opţiuni pe care românii le au la dispoziţie aflaţi din clipul video.

BizNews este o rubrică realizată de Bianca Voinea.

×
Subiecte în articol: BizNews
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close