Antena 3 CNN Economic Viorica Dăncilă aduce veşti bune pentru antreprenorii români - VIDEO

Viorica Dăncilă aduce veşti bune pentru antreprenorii români - VIDEO

Viorica Dăncilă aduce veşti bune pentru antreprenorii români - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
25 Iul 2019   •   11:14

Vioria Dăncilă a susţinut un discurs la evenimentul de lansare a celei de-a 17-a ediții a lucrării "Carta Albă a IMM-urilor din România".

Lucrarea va prezenta situația de ansamblu a mediului de afaceri în anul 2019, dificultățile cu care se confruntă IMM-urile, nevoile și sursele lor de finanțare, modalitatea în care inovează, intenția de accesare de fonduri nerambursabile sau criteriile de care țin cont în alegerea partenerului de business.

Premierul a anunţat că Guvernul vrea să simplifice procedurile pentru acesarea fondurilor de stat destinate proiectelor de afaceri cu impact în dezvoltarea regională.

''Sunt măsuri ce răspund nevoilor din economia reală, încurajează competitivitatea și crearea de noi locuri de muncă bine plătite pentru angajați cu înaltă calificare (...) Facem progrese în procesul de digitalizare a serviciilor publice, prin proiecte finanţate de la buget şi din fonduri europene. Guvernul continuă finanţarea programelor de tip Start-Up Nation şi de încurajare a exporturilor. Economia României are nevoie de o clasă activă de antreprenori care pot aduce inovare şi competivitate. Programul Start-Up Nation a reuşit să scrie o poveste de succes. Tinerii din România văd că existe modele viabile, iar numărul celor care vor să devină antreprenori creşte constant'', a anunţat premierul Viorica Dăncilă.

Programul Start-Up Nation a fost gândit de Guvern să încurajeze și să stimuleze înființarea și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii prin asigurarea finanţării.

×
Subiecte în articol: tineri antreprenori anunt program
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close