Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Ce trebuie să facem pentru a îndepărta karma de neam. Cuvintele pe care trebuie să le scriem pe pomelnic

Ce trebuie să facem pentru a îndepărta karma de neam. Cuvintele pe care trebuie să le scriem pe pomelnic

Andrei Diaconu, specialist în consultanță spirituală, a explicat în emisiunea Voi cu Voicu, ce trebuie să facem pentru a îndepărta karma de neam.

Ce trebuie să facem pentru a îndepărta karma de neam. Cuvintele pe care trebuie să le scriem pe pomelnic
de Georgiana Adam    |    17 Apr 2021   •   21:53

Există trei feluri de karme: personale, de neam şi de ţară.

Despre karma de neam, se spune că este suma karmelor personale ale strămoșilor noștri. Pentru a scăpa de această povară, Andrei Diaconescu a vorbit despre cum poate fi ea minimizată.

Cuvintele pe care trebuie să le scriem pe pomelnic

Specialistul în consultanță spirituală, i-a confirmat Mirelei Voicu faptul că cei care vor să scape de karma de neam, ar fi bine să scrie pe pomelnicul pe care îl lăsă la biserică următoarele cuvinte: ''Să îi ierte Dumnezeu păcatele moşilor şi strămoşilor mei ştiuţi şi neştiuţi''.

''Întotdeauna e foarte important să faci lucrul acesta, pentru că aici intervine exact conceptul de karmă de neam. Tu nu ştii dacă bunicul tău, străbunicul, stră-strănunicul tău a omorât pe cineva sau nu. Dar tu, trimiţiând prin acel pomelnic energie înspre acel lucru, acea karmă se minimizează.

Avem o modalitate foarte uşoară de a-ţi curăţa karma ta şi karma de neam. Trebuie să îţi imaginezi de fapt, că coraborezi cumva toate karmele: de neam, personală, de ţară. Ţi le imaginezi ca fiind un balon, norişor foarte mare negru. Poţi trimite lumină către el în fiecare zi, dar şi ea trebuie dozată, maxim 5 minute, pentru că, altfel, poţi deranja ceva din trecut şi te loveşte.

Andrei Diaconescu: "Karma se plăteşte!"

De asemenea un alt lucru care ajută este să cumperi 9 lumânări negre, sau pastile de culoare neagră sau închisă, le pui în formă de cruce şi efectiv iei norişorul acela, îl muţi deasupra acelor lumări. Intenţia pe care o pui este aceea ca, karma ta neam, karma ta personală să fie arsă. Karma se plăteşte în principal, de aia spui tu că unii suferă. Nu există o variantă foarte simplă în care să scot cardul şi să dau prin POS şi să zic, uite, mai plătesc puţin din karmă. Putem plăti prin fapte bune, putem plăti cu gândire bună, cu lucruri foarte simple care ne sunt la îndemână în fiecare zi'', a spus Andrei Diaconescu, specialist în consultanță spirituală.

"Blestemul de neam vine din generație în generație"

"Dacă tu nu ai făcut păcate fără de iertare, înseamnă clar, că este o încărcătură karmică foarte mare, sau un blestem de neam pe care îl ai. Blestemul de neam vine din generație în generație. Întotdeauna, copiii noștri plătesc pentru ceea ce am făcut noi, la fel cum noi plătim pentru ceea ce au făcut părinții noștri", a adăugat Andrei Diaconu.

Metoda prin care poţi să îţi cureţi karma: 40 de pomelnice, pentru 40 de zile, la 3 biserici diferite

Când conștientizăm că trebuie să facem ceva ca să schimbăm ceva la noi, acela este punctul declanșator de a schimba ceva în viața noastră. Binele ni-l facem noi singuri, în fiecare zi. Tot ce facem aici în această viață este pentru ca viața noastră de dincolo să fie bună.

Când ai făcut ceva în trecut trebuie să conștientizezi și să-ți ceri iertare. Eu le spun oamenilor să meargă și să pună:

40 de pomelnice pentru 40 de zile la 3 biserici/mănăstiri diferite, nu contează unde. Și să scrii doar numele tău. Eu vă sfătuiesc să mergeți o dată pe an și să pomeniți pentru tot anul. Ar fi o metodă care ne ajută destul de mult. Mai multe metode AICI.

×
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close