Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Claudiu Târziu, AUR: Să răspundă Guvernul, de ce închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul

Claudiu Târziu, AUR: Să răspundă Guvernul, de ce închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul

Co-președintele partidului AUR a vorbit duminică seara la emisiunea subiectiv de la Antena 3 despre ultimele declarații făcute de ministrul Sănătății și despre măsurile luate de CNSU, în urma cărora mii de români au ieșit în stradă, timp de o săptămână.

Claudiu Târziu, AUR: Să răspundă Guvernul, de ce închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    04 Apr 2021   •   22:25

"Nu știu cine se uită în gura lui. Ar trebui mâine să își dea demisia. Omul se vede că nu știe de fapt nimic. Omul știe ce spune, manipulează." spune Claudiu Târziu despre Vlad Voiculescu.

"Ar trebui să răspundă Guvernul ăsta. De ce se consideră că virusul circulă mai cu fervoare noaptea. De ce închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul. Iată se fac cozi peste tot, iar cei care nu mai prind magazinele deschise fac cozi la benzinării.

De ce se duce campania asta pentru vaccinare și ni se spune că trebuie făcut, dar nu ni se face și o campanie de informare. Având în vedere că vaccinurile astea sunt în studiu clinic.

Unii nu știu, iar cei care știu ascund alte interese."

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close