Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Dan Puric: "Suntem atacați în imunitatea sufletească a poporului"

Dan Puric: "Suntem atacați în imunitatea sufletească a poporului"

Dan Puric a vorbit la Antena 3 despre situația politică din România, dar și despre efectele pe care pandemia și măsurile anti-COVID le au asupra populației, tradițiilor și valorilor pe care românii le împărtășesc.

Dan Puric: "Suntem atacați în imunitatea sufletească a poporului"
de Georgiana Adam    |    16 Apr 2021   •   22:38

Dan Puric a comentat și felul în care au fost înmormântați românii decedați de COVID-19, într-un sac și fără haine.

"Poporul român e ca o corabie naufragiată, au schimbat busola. Pentru noi, punctul cardinal a fost întotdeauna Dumnezeu. Acum au inversat-o și s-a sfărâmat corabia (...) S-a mai întâmplat lucru acesta.

Știți că un om când face un transplant, se fac niște imunosupresoare. Niște medicamente care opresc imunitatea să se refacă.

V-ați gândit vreodată la imunitatea poporului român. V-ați gândit că tot ce fac, fac ca să nu se regenereze poporul?! Fac ca să nu aibă capacitatea să se refacă?! (...) Eu vreau să mă refac! Cu ce s-a refăcut poporul român? Cu credință, cu familie, cu tradiție cu modele, cu identitate și atunci ei aruncă, ca noi nu cumva să ne refacem", a spus Dan Puric, la Antena 3.

"Poporul român este un popor obosit. Am fost tocați (...) Eu îngenunchez în fața răbdării acestui popor. Nu este prost, îndură, dar găsește un sens în îndurare. Chiar și acuma, în mizeria asta, eu mă întâlnescu cu oamenii (...) și acum am mers prin țară (...) Românul întotdeauna a avut un raport cu istoria pe care a boicotat-o. (...) Românul știe tot timpul că Dumnezeu gestionează și că ăștia mutilează", a mai adăugat Dan Puric la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Dan Puric
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close