Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei O fiică îşi preia mama de la morgă dezbrăcată, băgată într-un sac și aruncată într-un sicriu: "Aşa o să ajungem toţi. Nu a avut COVID, au scris după aceea cu pixul că are"

O fiică îşi preia mama de la morgă dezbrăcată, băgată într-un sac și aruncată într-un sicriu: "Aşa o să ajungem toţi. Nu a avut COVID, au scris după aceea cu pixul că are"

Fiica unei femei din Târgovişte a filmat momentul în care mama ei a fost băgată în mai mulţi saci negri, dezbrăcată şi pusă într-un sicriu pe jos, chiar dacă iniţial i s-a comunicat că nu era infectată cu COVID-19. Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

O fiică îşi preia mama de la morgă dezbrăcată, băgată într-un sac și aruncată într-un sicriu: "Aşa o să ajungem toţi. Nu a avut COVID, au scris după aceea cu pixul că are"
de Claudia Popovici    |    08 Apr 2021   •   21:44

Femeia cere disperată să îi se spună de ce mama ei nu poate fi înmormântată creștinește. Potrivit acesteia, cei de la DSP ar fi scris undeva pe o hârtie că de fapt mama ei ar avea COVID-19. Îndoită de acest diagnostic fiica femei începe şi filmează momentul în care corpul neînsufleţit al părintelui ei, care este băgat în mai mulţi saci negri dezbrăcată, este pusă într-un sicriu cu hainele pe piept.

„Oameni buni nu o lasă în Biserică! Cu ce a greșit?

„Nu ne lăsați o îmbrăcăm, să o ducem la biserică creștinește. Cu poliția ( cei de la pompele funebre au semnat un act că vor duce sicriul direct la cimitir) o ducem la groapă. Uitați, cum l-a îmbrăcat să își recunoască mama. Dacă ar fi avut COVID-19 îl îmbrăca așa" se întreabă îndurerată femeia.

„Unde trăim? Unde e religia noastră?”

Distribuiți lume bună, să vadă, că o să ajungem toţi să ne bage așa. Dezbrăcată în sac o bagă. Uitați câtă lume este aici, toată lumea așteaptă să își ia morții în sac fără haine, fără nimic.

„O traumă pentru noi! A luat coșciugul, nu mă lasă să intru”

O traumă pentru noi! A luat coșciugul, nu o îmbracă nu mă lasă să intru. Aș fi intrat să vedeți în ce hal o bagă. Unde trăim? Unde e religia noastră?

Noi avem scris negativ că nu a avut COVID și a scris după aceea cu pixul. Nu vrea să o ducă în biserică oameni buni, nu o lasă în biserică! Cu ce a greșit? Când noi avem scris negativ că nu a avut COVID și a scris după aceea jos pe o hârtiuță cu pixul din mână.

Un om care a avut o funcție, un om cu onoare în orașul Târgoviște, uitați cum i-a băgat hainele peste ea. O pune ca spânzurații", strigă femeia in lacrimi.

Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close