Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Iulia Vântur, despre secretul succesului său în India: "Nu am avut un plan, a fost mâna celui de Sus"

Iulia Vântur, despre secretul succesului său în India: "Nu am avut un plan, a fost mâna celui de Sus"

În ediția de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei, Iulia Vântur a vorbit despre evoluția ei în India, unde a devenit celebră. Ea a precizat că nu a avut un plan stabilit şi că datorează acest succes lui Dumnezeu care a avut grijă să le aşeze pe toate.

Iulia Vântur, despre secretul succesului său în India: "Nu am avut un plan, a fost mâna celui de Sus"
de Claudia Popovici    |    10 Mai 2021   •   23:16

Iulia Vântur duce o viață sub lumina reflectoarelor la brațul unuia dintre cei mai bogați și apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan. Experiența traiului în India a ajutat-o pe Iulia să se descopere, să se realizeze și să se reinventeze.

Iulia Vântur cântă, dansează și joacă în filme, fiind o vedetă pe care jurnaliștii străini o caută la fiecare apariție pe covorul roșu.

Întrebată cum a început totul, Iulia Vântul a spus că a fost mâna destinului.

„Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașca de prieteni şi m-au rugat să cânt o piesă în română. Am ales colindul " La Betleeem colo în jos", acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1", a spus Iulia Vântur.

Cariera profesională a Iuliei Vântur a început la o televiziune din Iași, apoi la pupitrul știrilor de weekend de la Pro TV. Marea mutare și marele salt din cariera ei sau produs însă în 2006, când Iulia a devenit prezentator al show-ului "Dansez pentru tine" alături de Ștefan Bănică.

La mii de kilometri distanță de București, la Bollywood, Salman Khan este deja unul dintre cei mai de succes actori ai Indiei, dar și cel mai râvnit burlac. Forbes l-a inclus încă din 2015 în lista celor mai bine plătite 100 de celebrități din lume, având câștiguri de peste 37 de milioane de dolari.

Presa internațională a scris că drumurile celor două vedete, Iulia Vântur și Salman Khan, s-ar fi întâlnit în 2011 la un festival de film din Dublin, unde actorul și producătorul indian își promova o peliculă.

Apoi, Iulia Vântur a plecat în India pentru ca un an mai târziu să fie inclusă în proiectele cu bătaie lungă la Bollywood. În 2013, Salman Khan a vizitat și el România, unde a filmat câteva secvențe dintre un proiect cinematografic.

În 2014 a fost consemnat oficial debutul Iuliei Vântur ca actriță pe meleagul indian fiind distribuită în pelicula "O teri". Este momentul în care presa vorbește despre ea la superlativ.

De atunci, românca a interpretat piese atât în engleză cât și în hindi.

În 2019 a străbătut America pentru concerte în Los Angeles, New Jersey și Dallas. Iulia spune că muzica ocupă un loc important în viața ei și că a trăit în ultimii 10 ani cât pentru o viață. Zilele ei s-au împărțit tot timpul între muzică și film.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close