Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sfat de sănătate Mihaela Bilic: ”Este alimentul ideal pentru slăbit! Poate fi consumat fără moderație! Puteți abuza de el!”

Mihaela Bilic: ”Este alimentul ideal pentru slăbit! Poate fi consumat fără moderație! Puteți abuza de el!”

Mihaela Bilic a povestit, la Antena 3, că cel mai ușor mod de a ne recupera după excesele alimentare din ultima perioadă este de a da organismului o mică pauză. Însă medicul nutriționist a vorbit și despre un aliment care ne poate ajuta să scăpăm de kilogramele nedorite fără efort și fără a răbda de foame.

Mihaela Bilic: ”Este alimentul ideal pentru slăbit! Poate fi consumat fără moderație! Puteți abuza de el!”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    03 Mai 2021   •   11:41

”Cel simplu lucru după un exces este să îi dăm o pauză organismului. Ce înseamnă această pauză? Hidratare din belșug și nu mă refer doar la apă ci și la ciorbe, dacă se poate de legume, pentru că este piața plină de ștevie, lobodă, etc., la care nici măcar nu merită să le numărăm caloriile.

Acolo avem doar apă, fibre, vitamine, minerale, deci doar sănătate. A se consuma fără moderație de această dată. Puteți abuza de ea, puteți mânca ciorbă de trei ori pe zi! Nimeni nu se gândește la ciorba ca la alimentul ideal de slăbit! Este o chestiune pe care v-o recomand!”, a declarat medicul nutriționist. 

Totodată, persoanele care vor să slăbească pot consuma produse lactate care, în perioada de primăvară, sunt pline de nutrienți.

”Apoi produsele lactate slabe care, în perioada de primăvară, sunt mai bune decât oricând, pentru că animalele au iarbă proaspătă. Fie că e vorba de lapte bătut, lapte dulce, iaurturi, chiar și cașul sau brânza proaspătă are în compoziție calciu din belșug care ne ajută să deblocăm metabolismul și să îl ajutăm să ardă mai repede grăsimea de rezervă”, a povestit Mihaela Bilic la Antena 3, la ”Sfat de Sănătate”.

×
Subiecte în articol: mihaela bilic
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close