Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Mircea Badea: Nu este nevoie de Salam. Îl avem pe Klaus Iohannis

Mircea Badea: Nu este nevoie de Salam. Îl avem pe Klaus Iohannis

Mircea Badea a afirmat, joi, într-o intervenție în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, că nu înțelege de ce ar fi nevoie de implicarea maneliștilor în campania de vaccinare din România când președintele Klaus Iohannis se bucură de o încredere uriașă în clasamentele de profil.

Mircea Badea: Nu este nevoie de Salam. Îl avem pe Klaus Iohannis
de Gabriel Dano    |    29 Apr 2021   •   20:30

"Eu nu înțeleg de ce atâta discuție despre campania asta de vaccinare și atâtea apeluri disperate să se vaccineze lumea. Chiar nu înțeleg. Pentru că eu am văzut că președintele României a fost ales și reales cu un număr covârșitor de voturi, deci românii l-au vrut pe Klaus Werner Iohannis președinte într-o proporție absolut covârșitoare, iar în toate topurile de toate felurile săptămânale domnia sa este clar pe primul loc la încredere și atunci mă gândeam că e suficient ca românilor să le spună președintele lor că trebuie vaccinare ca românii să se ducă să se vaccineze. Nu am înțeles de ce mai e nevoie de Salam", a spus Mircea Badea.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătăţii, deputatul PSD Alexandru Rafila, susține implicarea "liderilor de opinie" din zona artistică, inclusiv a cântăreților de manele, în promovarea campaniei de vaccinare.

Rafila a subliniat că este important ca acest demers să fie unul coordonat şi finanţat corespunzător.

 "Ideea este bună, cu trei condiții: să existe o coordonare a campaniei de informare, să existe bună credință din partea celor care se implică şi să înțeleagă de ce fac acest lucru.

Alexandru Rafila: Acest demers trebuie finanţat, altfel rezultatele vor fi îndoielnice

Indiferent că este vorba de un artist dintr-o altă zonă, maneliști, cum spuneți dvs, pentru mine nu are asta importanță. Important este ca persoane credibile, lideri de opinie din zona artistică, să facă acest lucru, dar nu la voia întâmplării.

Acest demers trebuie şi finanțat. Că face cineva benevol, foarte bine, dar în lipsa unei gândiri coerente şi a unei finanțări dedicate campaniei de informare şi de aderență la vaccinare cred că rezultate vor fi îndoielnice", a declarat deputatul PSD.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close