Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Raed Arafat susține că putem pleca de la serviciu pentru cumpărături: ”Ieși într-o pauză să cumperi şi să te întorci!”

Raed Arafat susține că putem pleca de la serviciu pentru cumpărături: ”Ieși într-o pauză să cumperi şi să te întorci!”

Raed Arafat a declarat, la Antena 3, că românii își pot face cumpărăturile și înainte de ora 18.00. Acesta spune că persoanele care lucrează în sistem de telemuncă pot ieși într-o pauză la cumpărături, iar restul angajaților să ceară angajatorilor decalarea programului, care este legală, astfel încât să vină în două grupe și să aibă timp și pentru cumpărături.

Raed Arafat susține că putem pleca de la serviciu pentru cumpărături: ”Ieși într-o pauză să cumperi şi să te întorci!”
de Laura Dinu    |    07 Apr 2021   •   11:33

”Măsura (închiderii magazinelor, n.red.) nu se explică prin măsura în sine, ci prin complexul de măsuri luat. Ce măsură s-a luat? Vineri, sâmbătă, duminică, reducerea orei de la 22:00 la 20:00. Și are explicațiile ei. Reducerea contactului social, al mobilității și oamenii să ajungă acasă și să evităm situația cu care ne-am întâlnit în diferite cluburi care nu au respectat regulile, party-uri în apartamente și așa mai departe. E o măsură.

Ca să te duci acasă la ora 20:00, orice altă chestie care face ca oamenii să umble, se oprește înainte de ora 20:00. Pentru că trebuie să ai timp să ajungi acasă. Este o explicație foarte simplă. Asta a fost în grupul tehnico-științific, când s-a discutat această chestie. 

Ce nu înțelege lumea este că noi am avut măsuri inițial propuse în cadrul grupului, și s-au discutat„, a spus Raed Arafat la Antena 3. 

”Mai sunt încă două măsuri care au fost introduse şi nu sunt ridicate: telemunca, ce îţi permite să fragmentezi programul, să ieși într-o pauză să cumperi şi să te întorci, şi decalarea programului, și decalarea programului, ca oamenii să vină în două grupe. Orice angajat trebuie să solicite angajatorului să facă acest lucru”, a adăugat Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close