Antena 3 CNN Externe 15 spanioli au recuperat de la gunoi biletele câştigătoare la Loto, în valoare de 10 milioane de euro

15 spanioli au recuperat de la gunoi biletele câştigătoare la Loto, în valoare de 10 milioane de euro

15 spanioli au recuperat de la gunoi biletele câştigătoare la Loto, în valoare de 10 milioane de euro
03 Ian 2011   •   22:23

15 spanioli pot spune că Dumnezeu le-a pus mâna în cap. Şi nu o dată, ci de două ori. Întâi pentru că au câştigat aproape 10 milioane de euro la loterie. Şi a doua oară pentru că au reuşit să recupereze tichetele norocoase, pe care le aruncaseră, din greşeală, la gunoi.

Acum sar în sus de bucurie. Dar, cu câteva ore în urmă, aceşti oameni aveau inima cât un purice. Tocmai aflaseră că au câştigat o avere la loto - peste 600.000 de euro fiecare. Numai că, cel care avea tichetele, aruncase norocul la gunoi. “Nu puteam să cred ce mi se întâmpla. Am avut în mână atâtea milioane şi le-am aruncat la gunoi. În acest tomberon!”, a declarat unul dintre câtigători.

În focurile curăţeniei de sărbători, bărbatul a confundat biletele loto cu unele mai vechi şi le-a aruncat. Abia după ce a urmărit la televizor extragerea, spaniolul a înţeles ce greşeală uriaşă făcuse. Atunci şi-a chemat prietenii şi au scotocit tomberoanele în căutarea tichetelor norocoase. După câteva ore pline de emoţii, le-au găsit. Erau murdare, şifonate, dar întregi. “Ce s-a întâmplat e minunat! E o bucurie foarte mare pentru noi!”. Câştigătorii sunt oameni de rând, cu datorii apăsătoare la bănci, pentru care banii de la loto sunt o adevărată mană cerească.

“Li s-a întâmplat unor oameni, oameni tineri. Persoane care, într-adevăr, au nevoie de (n.r. aceşti bani). Este extraordinar!”. Totul e bine când se termină cu bine. Iar norocoşii se pregătesc să-şi ridice premiile.

 


×
Subiecte în articol: gunoi Spania loto
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close