Antena 3 CNN Externe Această glumă a unui tată a stârnit un val de critici online  

Această glumă a unui tată a stârnit un val de critici online  

Această glumă a unui tată a stârnit un val de critici online  
24 Apr 2019   •   15:06

Tații vor găsi mereu noi modalități de a face câte o glumă proastă, și de a își face copii de râs de față cu prietenii, dar un tată din America a dus o astfel glumă puțin prea departe. 

Jay Feely este un fost fotbalist NFL Professional care a jucat pentru Falcons din Atlanta, New York Jets și Arizona Cardinals. Recent, bărbatul în varstă de 41 de ani a împărtășit o imagine pe contul sau de Twitter, în care se afla între fiica sa și băiatul cu care aceasta urma să meargă la bal, în timp ce ținea în mână un pistol. La descrierea pozei, acesta a scris: ”Îi doresc fiicei mele suberbe și partenerului ei o experiență minunată la bal #badboys (băieți răi)” 

 

Nu este foarte evident ce a încercat Feely să transmită aici, dar putem presupune doar că a adoptat stereotipul "tatălui supraprotectiv". De asemenea, se poate crede că încerca să facă o referință la o scenă din filmul de acțiune al lui Will Smith, Bad Boys 2. 

Indiferent dacă a fost o referință inofensivă la un film sau la un exemplu de bărbat care este foarte atașat de armele lui, tweet-ul lui Jay a declanșat o dezbatere online. 

„Cum este asta o deținere de arme responsabilă? De când au devenit armele o glumă? Ce naiba e în neregulă cu tipul ăsta?” Este de părere @TracyFootworks 

„Am luat cina cu prietenul fiicei mele cu o săptămâna înainte. I-am întrebat de planurile lor, le-am spus să sune dacă au nevoie de ceva. I-am spus fiicei mele să aibă grijă. Armele nu sunt necesare” a povestit @doubting_t. 

Alți utilizatori i-au sărit în apărere, fiind de părere că era doar o glumă, referitoare la filmul Bad Boys:  

„Face referire la o scenă din filmul # BadBoys2. Copilul știe că este o glumă, arma nu este îndreptată spre nimeni și abia se vede. Sunt sigur că există o fotografie doar cu fiică să și cu băiatul. Nu mai exagerați."

Antrenorul echipei de sporturi din liceu, a scris pe contul sau că nu există motive de îngrijorare, și că cei doi adolescenți sunt împreună de câțiva ani.  

Sursă: The Independent
  

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close