Antena 3 CNN Externe Aeronava Tupolev prăbuşită sâmbătă "făcea zgomote ciudate" şi avea probleme grave de funcţionare

Aeronava Tupolev prăbuşită sâmbătă "făcea zgomote ciudate" şi avea probleme grave de funcţionare

Aeronava Tupolev prăbuşită sâmbătă "făcea zgomote ciudate"  şi avea probleme grave de funcţionare
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Dec 2010   •   20:01

Aeronava Tupolev 154, prăbuşită sâmbătă la Moscova "făcea zgomote ciudate"  şi avea probleme grave de funcţionare. O spune antrenorul reprezentativei de fotbal a Belgiei, care călătorise împreună cu echipa naţională în Rusia, în urmă cu două săptămâni, cu acelaşi avion. Doi oameni au murit în urma accidentului, printre care şi fratele preşedintelui Daghestanului.

Două persoane au murit şi 80 au ajuns la spital în urma accidentului. Aparatul de zbor, care aparţinea companiei Daghestan Airlines, decolase din Moscova şi se îndrepta spre Daghestan. La scurt timp după decolare, toate cele trei motoare ale avionului s-au oprit. Piloţii au fost nevoiţi să aterizeze de urgenţă. Avionul a ieşit de pe pistă şi s-a lovit de mai multe clădiri din incinta aeroportului Domodedovo.

Pasagerii spun că numai experienţa piloţilor i-a scăpat de o tragedie.

Dintre cei doi oameni care şi-au pierdut viaţa în accident, unul este fratele preşedintelui Daghestanului. Aeronava Tupolev 154, asemănătoare celei care s-a prăbuşit la Smolensk, avea grave defecţiuni tehnice încă de acum două săptămâni când a transportant naţionala de fotbal a Belgiei în Rusia pentru un meci amical. Jurnaliştii şi oficialii belgieni au declarat că auzeau zgomote ciudate produse de motoare.

 

×
Subiecte în articol: aeronava aeroport Rusia
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close