Antena 3 CNN Externe Americanii şi londonezii se pregătesc pentru noul an: Celebrul glob din Times Square, testat cu succes

Americanii şi londonezii se pregătesc pentru noul an: Celebrul glob din Times Square, testat cu succes

Americanii şi londonezii se pregătesc pentru noul an: Celebrul glob din Times Square, testat cu succes
Sursa foto: Foto: katu.com
31 Dec 2010   •   11:37

Londonezii se pregătesc să petreacă noaptea dintre ani în celebra Trafalgar Square. Ei vor putea admira aici cea de a 25-a ediţie a paradei de Revelion. Organizatorii au avut ieri o repetiţie finală pentru a se asigura că totul va merge strună. Nici americanii nu sunt mai prejos cu pregătirile de Anul Nou.

Celebrul glob de cristal din Times Square a fost instalat şi testat cu o zi înaintea Anului Nou. Spre bucuria new yorkezilor, el funcţionează perfect. Un milion de oameni sunt aşteptaţi să vină aici la trecera dintre ani. Globul a fost ornat cu 2.680 de cristale şi peste 32.000 de beculeţe.

În tot acest timp, londonezii se pregătesc pentru marea paradă din Trafalgar Square. Sute de artişti din Statele Unite au sosit la Londra, ca să ia parte la eveniment. Drumul lor a fost însă plin de peripeţii, din cauza intemperiilor care s-au abătut asupra Americii în ultima perioadă.

Parada anuală de revelion din Trafalgar Square a ajuns la cea de-a 25-a ediţie. Organizatorii au făcut ieri o repetiţie generală, sub privirile încântate ale localnicilor.

 



×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close