Antena 3 CNN Externe Un muncitor dat afară de Mercedes a luat excavatorul şi a distrus 69 de maşini, ca să se răzbune pe şefi

Un muncitor dat afară de Mercedes a luat excavatorul şi a distrus 69 de maşini, ca să se răzbune pe şefi

O pagubă de 5 milioane de euro a lăsat în urmă un muncitor al unei fabrici Mercedes din Spania. Dat afară de reprezentanţii companiei, bărbatul a plănuit o răzbunare cruntă. A furat un buldoexcavator, a intrat în curtea unei fabrici şi a distrus zeci de maşini care urmau să fie vândute.

Un muncitor dat afară de Mercedes a luat excavatorul şi a distrus 69 de maşini, ca să se răzbune pe şefi
de Georgiana Adam    |    04 Ian 2021   •   18:25

Din cauza scăderilor vânzărilor cauzate de pandemia de COVID-19, industria auto este în declin, iar companii din întreaga lume îşi reduc numărul angajaţilor. Aşa s-a întâmplat şi la fabrica de maşini Mercedes din Vitoria, zonă aflată în nordul Spaniei.

Doar că unul din angajaţi nu a primit bine vestea că va rămâne şomer. Pur şi simplu şi-a ieşit din minţi când a fost anunţat de superiori că va fi concediat.

Bărbatul de 38 de ani şi-a plănuit răzbunarea iar pe timpul nopţii a acţionat. A furat un buldoexcavator cu care a dărâmat poarta fabricii unde lucra, a intrat în parcarea unde erau ţinute maşinile care urmau să fie vândute şi le-a distrus pe toate.

A luat dubiţe pe sus şi le-a răsturnat peste alte modele de lux marca Marcedes, apoi, cu toată puterea utilajului a împins rânduri întregi de maşini unele în altele.

Alarmaţi, paznicii au încercat să-l oprească pe bărbat, dar nu au putut ce să facă decât să se uite la individ cum distruge totul în calea sa. Întru târziu, unul din ei s-a apropiat de utilaj şi a tras mai multe focuri de armă, suficent cât şoferul să se oprească din distrugere.

Fostul angajat al companiei a fost arestat. Apucase să distrugă 69 de maşini, valoarea prejudiciului fiind uriaşă, peste 5 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Mercedes Spania
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close