Antena 3 CNN Externe Atac armat în centrul Londrei. Două persoane și-au pierdut viața, atacatorul a fost împușcat mortal de polițiști

Atac armat în centrul Londrei. Două persoane și-au pierdut viața, atacatorul a fost împușcat mortal de polițiști

Atac armat în centrul Londrei. Două persoane și-au pierdut viața, atacatorul a fost împușcat mortal de polițiști
de Claudia Simion    |    29 Noi 2019   •   21:15

UPDATE. Pe lângă atacatorul împușcat mortal de polițiști, două persoane și-au pierdut viața, vineri, în atacul comis pe Podul Londrei, transmite BBC, citând surse neidentificate, potrivit Reuters.

UPDATE. Polițiștii înarmați au împușcat mortal un bărbat care ținea un cuțit în mână, pe Podul Londrei, în timp ce oamenii alergau terifiați din preajma lui, scrie DailyMail. 

UPDATE. Poliția Metropolitană a anunțat că a fost chemată la un incident petrecut pe Podul Londrei. "Un bărbat a fost reținut de poliție. Credem că mai multe persoane au fost rănite. Informațiile suplimentare vor urma". 

 

Focuri de armă s-au auzit pe Podul Londrei. Sunt martori care povestesc că se aflau la o distanță de două-trei mile și au auzit acele focuri de armă. 

Unii povestesc că acele focuri de armă au fost îndreptate spre un autobuz. 

Oamenii s-au panicat, iar zona respectivă a fost securizată în urmă cu scurt timp. 

"Chiar în urmă cu câteva minute mă plimbam pe Podul London Bridge. Pe partea cealaltă a podului se vedeau câțiva bărbați care atacau un alt bărbat", a spus reporterul John McManus pentru BBC. 

 

 

×
Subiecte în articol: Londra atac armat
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close