Antena 3 CNN Externe Australia: Turiştii au sărbătorit Crăciunul pe plajă şi cu o baie în mare

Australia: Turiştii au sărbătorit Crăciunul pe plajă şi cu o baie în mare

Australia: Turiştii au sărbătorit Crăciunul pe plajă şi cu o baie în mare
Sursa foto: Foto: Video News
25 Dec 2010   •   19:51

Sărbătorile nu înseamnă numai zăpadă şi frig. Pentru australieni, cel mai bun mod de a-şi petrece Crăciunul este la plajă. Zeci de mii de localnici, dar şi turişti, au luat cu asalt celebra plajă australiană Bondi.

Zeci de mii de australieni, dar şi turişti din toată lumea au petrecut Crăciunul pe plajă. Asta nu înseamnă că spiritul Sărbătorilor nu s-a făcut simţit. Oamenii au purtat căciuli de moşi sau şi-au făcut poze în costum de baie lângă bradul împodobit pe plajă.

În ultimii ani, plaja australiană Bondi a devenit din ce în ce mai populară printre turiştii din toată lumea care vor să îşi petreacă Sărbătorile într-un mod inedit. 

Sărbătorile inedite îi atrag şi pe americani, care s-au obişnuit atât de mult cu imaginea consacrată a lui Moş Crăciun, încât caută s-o înnoiască plasând-o în decoruri neobişnuite.  Moşul a putut fi, astfel, văzut făcând schi nautic lângă Washington, alături de un ren, om de zăpadă şi alte asemenea personaje.

Spectacolul din ajunul Crăciunului are deja o tradiţie de 25 de ani. Iar pe o plajă din Florida, peste 20 de sportivi în ţinută de Moş Crăciun şi-au încercat puterile la surfing. Ei vor să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare număr de Moş Crăciuni surferi.

 



×
Subiecte în articol: sărbători Australia plaja turisti
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close