Antena 3 CNN Externe Australia. Un rechin de cinci metri a atacat violent o barcă cu pasageri

Australia. Un rechin de cinci metri a atacat violent o barcă cu pasageri

Australia. Un rechin de cinci metri a atacat violent o barcă cu pasageri
Sursa foto: Foto: riyachting.com
05 Ian 2011   •   17:33

Un rechin a fost la un pas să distrugă o barcă în care se aflau câţiva australieni. Imaginile arată cum peştele se repede la motor şi încearcă să răstoarne ambarcaţiunea.

Atacul rechinului de cinci metri a avut loc la doar câteva momente după ce bărbaţii, care înotaseră în apele din sud-estul Australiei, au urcat în barcă. Marele Alb a vrut să rupă ambarcaţiunea şi să ajungă la oamenii care se uitau îngroziţi din interior.

Rechinul a continuat să dea târcoale bărcii. Oamenii disperaţi au aruncat peşti în apă în speranţa că îi vor distrage atenţia. În zadar. A mai dat târcoale bărcii minute bune înainte de a se îndepărta.

Unul dintre bărbaţi a avut prezenţa de spirit să filmeze totul şi era la un pas să cadă în apă în timpul incidentului. Oamenii spun că nu se vor întoarce în apă prea curând.

Atacurile rechinilor s-au înmuţit în ultima vreme în Australia. Asta pentru că, spun specialiştii, grija pentru protejarea mediului a dus la ape mai curate, fapt ce face ca rechinii să vină mai aproape de ţărm în căutarea pradei.

'

×
Subiecte în articol: rechin Australia
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close