Antena 3 CNN Externe Un bărbat de 77 de ani din Germania își vinde casa de 7 mp pentru 77.777 euro

Un bărbat de 77 de ani din Germania își vinde casa de 7 mp pentru 77.777 euro

Căsuţa, veche de un secol, este situată în cartierul Schnoor din Bremen, Germania. Proprietarul a decis să o scoată la vănzare la un preţ inedit, inspirat de suprafaţa terenului pe care locuinţa a fost construită, 7 metri pătraţi şi vârsta sa, 77 de ani. Peste 80 de potenţiali cumpărători şi-au exprimat interesul pentru achiziţionarea locuinţei.

Un bărbat de 77 de ani din Germania își vinde casa de 7 mp pentru 77.777 euro
Sursa foto: sat1regional.de
de Claudia Popovici    |    04 Noi 2020   •   22:15

Cartierul Schnoor din Bremen, Germania este cunoscut pentru casele mici şi colorate care mărginesc aleile înguste din zonă.

Căsuţa, veche de un secol, cu un spaţiu locuibil de doar 4 metri pătraţi, este situată pe un teren de şapte metri pătraţi din centrul vechi al oraşului. Proprietarul în vârstă de 77 de ani a decis să scoată imobilul la vânzare şi pentru asta a cerut ajutorul unui agent imobiliar.

Agent imobiliar: "Este probabil cea mai veche căsuţă din Germania”

"Pentru o lungă perioadă de timp, clădirea nu a fost percepută ca o casă independentă, deoarece este chiar lângă o altă locuinţă”, a declarat agentul imobiliar.

Vârsta exactă a construcţiei nu poate fi determinată

"Este o bucată de istorie și un simbol în Bremen. Are un singur nivel şi dispune de terasă pe acoperiş, toaletă, duş, plită şi o nişă pe post de dormitor și frunze de aur în faianța bucătăriei”, a spus cu entuziasm agentul imobiliar.

Preţul inedit de vânzare a fost inspirat de suprafaţa terenului, cei şapte metri pătraţi, şi de vârsta actualului proprietar – 77 de ani.

Interesant este faptul că peste optzeci de potenţiali cumpărători şi-au exprimat interesul pentru achiziţionarea locuinţei.

Utilizarea casei este variată. Există părți interesate care doresc să folosească clădirea ca şi casă de vacanță, ca studio de artă sau ca salon pentru terapie. 

"Este important pentru proprietar ca cei interesaţi de achiziţia imobilului să se potrivească proprietății și să știe cum să o aprecieze”, a mai spus agentul imobiliar. 

Decizia cu privire la cine va fi noul proprietar al locuinţei ar trebui luată în următoarele săptămâni”, a declarat agentul imobiliar pentru presa locală din Bremen, Germania

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close