Antena 3 CNN Externe Bill Gates, declarație șocantă: Milioane de oameni vor muri până la finalul pandemiei!

Bill Gates, declarație șocantă: Milioane de oameni vor muri până la finalul pandemiei!

Pandemie de coronavirus. Bill Gates susține că numărul deceselor din cauza COVID-19 va ajunge la câteva milioane și avertizează că ”ce e mai rău abia urmează”.

Bill Gates, declarație șocantă: Milioane de oameni vor muri până la finalul pandemiei!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    23 Aug 2020   •   22:00

Aproape 800.000 de oameni din întreaga lume au murit deja din cauza COVID-19, conform ultimului bilanț făcut de Johns Hopkins University și Microsoft MSFT.

”Credem în libertate, libertate individuală. Optimizăm pentru drepturile individuale”, a explicat Bill Gates, precizând că susținătorii președintelui Donald Trump au refuzat să poarte măști pentru a semnala furia și rezistența la încălcarea unor libertăți.

SUA nu au fost pregătite de la început pentru a face față pandemiei

Bill Gates a explicat că SUA nu au fost pregătite încă de la început, deoarece eforturile de testare au fost lente pentru a avea un impact odată ce virusul a început să se răspândească.

Pe de altă parte, China ”a făcut o treabă foarte bună de a suprima virusul”.

”China a făcut o treabă foarte bună de a opri virusul, datorită abordării tipice destul de autoritare și prin încălcarea drepturilor individuale”, a spus el.

Bill Gates este de părere că pandemia de coronavirus se va încheia până la finalul anului 2021, dată până la care un vaccin anti-Covid eficient ar trebui să fie deja produs în masă. 

Urmăriți interviul complet:

Câte noi cazuri de COVID-19 au fost raportate în România, duminică, 23 august! Cifre îngrijorătoare

Până astăzi, 23 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 78.505 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 35.287 de pacienți au fost declarați vindecați și 9.429 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 961 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citiți și:

Primii români care vor primi vaccinul anti-COVID. Anunțul făcut de dr. Alexandru Rafila

×
Subiecte în articol: Bill Gates coronavirus
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close