Antena 3 CNN Externe Bombardarea unei clădiri din Fâșia Gaza, surprinsă în timpul unei transmisiuni live

Bombardarea unei clădiri din Fâșia Gaza, surprinsă în timpul unei transmisiuni live

O clădire din Gaza a fost bombardată și s-a prăbușit chiar în timpul transmisiunii în direct a unui reporter BBC.

Bombardarea unei clădiri din Fâșia Gaza, surprinsă în timpul unei transmisiuni live
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    15 Mai 2021   •   16:00

Reporterul vorbea despre subiect atunci când la un moment dat în spatele său se vede cum o rachetă lovește o clădire. Jurnalistul se sperie și dispare din cadru. Trec doar câteva secunde și se aude o nouă bubuitură puternică. Racheta pare să fi lovit baza clădirii.

Deodată se vede mult fum și o explozie. Nu durează mult timp și o parte a clădirii cade la pământ, se prăbușește în totalitate. Peste alte câteva secunde mai are loc o explozie uriașă și încă o parte a clădirii cade. Un fum negru și dens se ridică la înălțime.

Pare a fi un bloc de locuit, cu multe etaje. Deocamdată nu se știe dacă se aflau oameni în interior și dacă există răniți sau morți.

Cel puţin 12 oameni au fost ucişi în raiduri aeriene pe parcursul nopţii, între care o femeie şi cei trei copii ai săi, ucişi în locuinţa lor dintr-o tabără de refugiaţi, au indicat medici palestinieni citaţi de Reuters. 

Potrivit serviciilor de salvare citate de France Presse, zece persoane aparţinând aceleiaşi familii au fost ucise într-un raid israelian.

Armata israeliană a desfăşurat în dimineaţa zilei de vineri cea mai mare operaţiune în Fâşia Gaza de la izbucnirea conflictului militar, cu cincizeci de runde de bombardament terestru şi aerian în patruzeci de minute.

Până în prezent, miliţiile grupurilor islamiste Hamas şi Jihadul Islamic au lansat peste 1.800 de rachete spre teritoriul israelian şi cel puţin 430 dintre acestea au căzut în enclavă.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close