Antena 3 CNN Externe Brazilia. Şi-a ţinut soţia în pivniţă 16 ani, iar amanta în casă

Brazilia. Şi-a ţinut soţia în pivniţă 16 ani, iar amanta în casă

Brazilia. Şi-a ţinut soţia în pivniţă 16 ani, iar amanta în casă
Sursa foto: Foto: Video News
29 Ian 2011   •   19:13

Un bărbat din Brazilia a trăit 16 ani cu soţia în pivniţă şi amanta în casă. Femeia ţinută captivă a fost salvată de poliţie şi internată într-un spital. Medicii au stabilit că ea are probleme psihice, cauzate, cel mai probabil, de tratamentul la care a fost supusă în tot aceştia ani.

Femeia a fost descoperită de poliţie după ce vecin a auzit-o plângând şi a alertat autorităţile. Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au rămas şocaţi.

Femeia era goală, întinsă pe un pat de beton şi acoperită doar cu o pătură. Se presupune că stătea închisă în piviniţă de 16 ani. Soţul ei susţine că a făcut asta pentru că femeia ar avea probleme psihice şi doar aşa putea să o protejeze. 

Poliţiştii l-au arestat însă pentru sechestrare. Ei cred că Joao Batista Groppo şi-ar fi închis nevasta în pivniţă, ca să poată trăi liniştit cu amanta. Aceasta din urmă a fost şi ea reţinută pentru complicitate.

Această poveste  a amintit de un alt caz cutremurător, petrecut în 2008, în Austria.  Atunci, un bărbat pe nume Josef Fritzl şi-a sechestrat fiica în pivniţă timp de 24 de ani şi a violat-o în mod repetat. În urma agresiunilor sexuale, fata a adus pe lume şapte copii.

 

×
Subiecte în articol: Brazilia sotie amanta Politie femeie medici
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close