Antena 3 CNN Externe Un miracol numit Skipper, căţelul născut cu două cozi și șase picioare!

Un miracol numit Skipper, căţelul născut cu două cozi și șase picioare!

Skipper născută în timpul unui ger cumplit în Oklahoma cu două cozi și șase picioare şi este considerată un miracol, pentru că nici o cercetare publicată nu indică faptul că vreun alt cățel cu combinație similară de malformații congenitale să fi supraviețuit nașterii. Şi chiar dacă viaţa a provocat-o maxim, Skipper se manifestă normal, este puternică şi creşte la fel de frumos ca şi fraţii ei.

Un miracol numit Skipper, căţelul născut cu două cozi și șase picioare!
de Claudia Popovici    |    25 Feb 2021   •   19:09

Veterinarii de la Neel Veterinary Hospital susțin că Skipper s-a născut cu mai multe malformații congenitale, ceea ce a dus la o singură cavitate a capului și a pieptului, dar și la două regiuni pelvine, două căi urinare inferioare, două sisteme de reproducere, două cozi și șase picioare, scrie CBS News.

Este posibil ca Skipper să fi avut un geamăn care nu a reușit să se separe în timp ce era în uter.

Veterinarii bănuiesc că Skipper are și spina bifida și e posibil să aibă nevoie de terapie și asistență pe măsură ce crește.

Cu toate acestea Skipper se manifestă normal: "Organele par a fi într-o formă excelentă, își face nevoile, este foarte puternică. Crește corespunzător până acum. Toate picioarele ei se mișcă și răspund la stimul la fel ca un cățeluș normal".

Potrivit unei pagini de Facebook numită "Skipper's Journey”, Skipper „se descurcă excelent”. Ea s-a născut alături de alți opt pui și niciunul dintre ceilalți nu pare să aibă anomalii.

Skipper s-a născut pe 16 februarie în Chickasha, Oklahoma, a doua zi după ce Oklahoma a trecut prin temperaturi atât de scăzute cum nu fuseseră în mai mult de un secol.

×
Subiecte în articol: Skipper catel
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close