Antena 3 CNN Externe Creatură marină gigantică descoperită pe o plajă din California. Cercetător: „Nu-mi venea să cred. Aproape că am căzut de pe scaun”

Creatură marină gigantică descoperită pe o plajă din California. Cercetător: „Nu-mi venea să cred. Aproape că am căzut de pe scaun”

Creatură marină gigantică descoperită pe o plajă din California. Cercetător: „Nu-mi venea să cred. Aproape că am căzut de pe scaun”
Sursa foto: foto- Facebook
01 Mar 2019   •   15:46

Un pește uriaș a fost găsit pe o plajă din California săptămâna trecută. 

Creatura marină are o lungime de aproximativ doi metri și i-a îngrozit pe cercetătorii din California, Australia și Noua Zeelandă. 

”Când am văzut fotografiile clare, nu am mai avut nicio îndoială. Este cu siguranță un înșelător. Nu-mi venea să cred. Aproape că am căzut de pe scaun”, a spus Marianne Nyegaard, o cercetătoare marină care a descoperit această specie prima dată în 2017, conform CNN

Un alt expert a spus că este cel mai neobișnuit pește pe care l-a văzut. 

”Este cel mai neobișnuit pește pe care l-ați văzut vreodată. Nu are coadă. Toți dinții săi sunt contopiți, așa că nu are niciun dinte. Are doar o deschizătură mare și rotundă care ține loc de gură”, spune și biologul Thomas Turner.

×
Subiecte în articol: california peste plaja
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close