Antena 3 CNN Externe Donald Trump, gafă de proporții. Oamenii de știință au rămas uimiți

Donald Trump, gafă de proporții. Oamenii de știință au rămas uimiți

Donald Trump a uimit oamenii de știință americani nu cu o descoperire de ultimă oră ci cu ultima gafă comisă. Liderul de la Casa Albă i-a felicitat pentru descoperirea vaccinului împotriva SIDA. În realitate, nu există niciun vaccin ca să prevină infecția cu HIV.

Donald Trump, gafă de proporții. Oamenii de știință au rămas uimiți
Sursa foto: Hepta
18 Iun 2020   •   13:05

Într-un discurs la Casa Albă, președintele american, Donald Trump, a stârnit uimire după ce a afirmat că pandemia de coronavirus va dispărea fără vaccin și că oamenii de știință au găsit vaccinul împotriva SIDA.

”Aceștia sunt cei mai buni oameni, cei mai deștepți, cei mai inteligenți și eu au găsit vaccinul împotriva SIDA. Au găsit pentru SIDA și după cum știți sunt multe lucruri, multe companii implicate, dar terapia pentru SIDA, SIDA era o condamnare la moarte iar acum oamenii își trăiesc viața cu ajutorul unei pastile. Este un lucru incredibil!”, a declarat președintele Donald Trump. 

În prezent nu există nicio dovadă științifică potrivit căreia coronavirusul va dispărea dacă un vaccin nu este dezvoltat. Și nu există niciun vaccin împotriva SIDA.

×
Subiecte în articol: Donald Trump gafa
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close