Antena 3 CNN Externe Donald Trump, prima declarație din spital. Următoarele 48 de ore sunt cruciale pentru președintele american

Donald Trump, prima declarație din spital. Următoarele 48 de ore sunt cruciale pentru președintele american

"Sunt bine, cred că mă întorc curând!". Declaraţia a fost făcută de preşedintele american, Donald Trump, chiar de la Spitalul Militar "Walter Reed", unde se află internat după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Donald Trump, prima declarație din spital. Următoarele 48 de ore sunt cruciale pentru președintele american
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    04 Oct 2020   •   09:20

Declaraţia liderului american spulberă, astfel, confuzia creată în jurul Casei Albe, după ce afirmaţiile medicilor s-au bătut cap în cap. Potrivit unor surse citate de CNN, unii medici de la Casa Albă au sustțnut că următoarele 48 de ore sunt critice pentru președinte, în timp de medicul personal al lui Trump a dat asigurări că liderul american se simte bine.

Medicul personal al preşedintelui Donald Trump, Sean Conley, a dat asigurări că liderul de la Casa Albă se simte bine. Nivelul său de saturație în oxigen este de 96%, a informat medicul.

Donald Trump: Trebuie să mă întorc pentru că trebuie să facem din nou America măreaţă.

Cu o voce uşor răguşită, însă, cu o mină mai bună faţă de momentul în care a fost internat, liderul american a declarat că este pe drumul cel bun spre vindecare.

„Am venit aici, nu mă simțeam atât de bine. Acum mă simt mult mai bine. Muncim din greu pentru a mă vindeca. Trebuie să mă întorc pentru că trebuie să facem din nou America măreaţă. Am făcut o treabă grozav de bună, dar mai avem pași de parcurs și trebuie să terminăm treaba. Și mă voi întoarce. Cred că mă întorc curând. Și aștept cu nerăbdare să termin campania așa cum a fost începută”, este mesajul transmis de Donald Trump. 

Mesajul video, filmat la Spitalul "Walter Reed", a fost făcut public la scurt timp după ce o parte a presei internaţionale a citat surse de la Casa Albă potrivit cărora preşedintele american ar fi primit oxigen suplimentar, iar următoarele 48 de ore ar fi critice.

Medicul personal al preşedintelui american, Sean Conley, a evitat să spună dacă Trump a primit oxigen sau nu. Fiul preşedintelui, Donald Trump Junior, a oferit un interviu pentru canalul Fox News în care a declarat că tatăl său continuă să lucreze chiar din spital.

Trump: Melania se descurcă foarte bine 

În mesajul filmat în spital, liderul american a vobit și despre starea soției sale, Melania, și ea infectată, care se recuperează la Casa Albă.

„Prima noastră doamnă se descurcă foarte bine. Melania m-a rugat să spun ceva în legătură cu respectul pe care îl are pentru țara noastră, dragostea pe care o are pentru țara noastră. Și amândoi suntem bine. Melania chiar se descurcă foarte bine”, a mai spus Trump.

Donald Trump le-a mulțumit și liderilor lumii care i-au trimis mesaje de susţinere.

Actualul contracandidat al lui Trump în cursa pentru Casa Albă, Joe Biden, care fost testat negativ, a lansat un atac voalat asupra preşedintelui şi i-a îndemnat pe americani să poarte mască.

Donald Trump, mesaj din spital

 

×
Subiecte în articol: Dnald Trump mesaj
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close