Antena 3 CNN Externe Donald Trump, pus la zid de reporteri. Liderul de la Casa Albă s-a enervat și a refuzat să mai facă declarații

Donald Trump, pus la zid de reporteri. Liderul de la Casa Albă s-a enervat și a refuzat să mai facă declarații

Președintele Statelor Unite a plecat de la o conferință în care a fost pus la zid de reporteri. Donald Trump s-a enervat la conferinţa de presă, după ce a fost criticat că distribuie pe Twitter clipuri cu informaţii de la medici falşi.

Donald Trump, pus la zid de reporteri. Liderul de la Casa Albă s-a enervat și a refuzat să mai facă declarații
Sursa foto: Hepta
de Diana Ionescu    |    29 Iul 2020   •   16:15

Preşedintele Statelor Unite a refuzat să mai facă declaraţii, după ce el însuşi a recunoscut că nu ştia nimic despre medicii de pe internet ale căror păreri le apreciază. Totul a plecat de la un videoclip în care o presupusă specialistă vorbea despre succesul pe care hidroxiclorochina l-a avut în tratarea pacienţilor cu COVID-19.

„Femeia despre care aţi spus că este un medic extraordinar a declarat în acel clip pe care l-aţi distribuit pe Twitter aseară că măştile nu sunt eficiente şi există un leac pentru COVID-19, ambele idei dezminţite de experţii în sănătate, a mai publicat clipuri în care spune că doctorii fac medicamente folosind ADN extraterestru şi că se încearcă realizarea unui vaccin care să te facă imun la religie”, a spus corespondentul CNN la Casa Albă, Kaitlan Collins.  

Donald Trump, nervos că e criticat pentru fake news

„Am considerat că părerea ei este una importantă dar nu ştiu nimic despre ea”

„Poate e aceeaşi femeie, poate nu. Dar îşi pot spune asta: era în direct cu mai mulţi medici care sunt mari fani ai hidroxiclorochinei şi mi s-a părut că a fost foarte impresionantă în ideea că de acolo de unde vine, nu ştiu din ce ţară e, dar a spus că a avut succes incredibil cu sute de pacienţi diferiţi. Aşa că am considerat că părerea ei este una importantă dar nu ştiu nimic despre ea”, a fost răspunsul președinteleui american Donald Trump. 

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close