Antena 3 CNN Externe Explozie la un magazin de mobilă din Michigan, soldată cu un mort şi doi răniţi

Explozie la un magazin de mobilă din Michigan, soldată cu un mort şi doi răniţi

Explozie la un magazin de mobilă din Michigan, soldată cu un mort şi doi răniţi
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Dec 2010   •   08:25

O persoană a murit şi alte două au fost rănite în urma unei explozii produse la un magazin de mobilă din statul american Michigan. Deflagraţia a fost provocată de o scurgere de gaze şi a distrus complet clădirea. Un om a rămas blocat sub dărâmături şi este în continuare dat dispărut.

Incidentul a avut loc într-un orăşel aflat în apropiere de Detroit. În momentul exploziei, în imobil se aflau trei oameni - proprietarul şi doi angajaţi. Patronul a ajuns la spital în stare gravă, iar cei doi muncitori au rămas îngropaţi sub dărâmături. Unul dintre ei a fost găsit mort, după câteva ore. Echipele de intervenţie încearcă în continuare să-l localizeze pe celălat. 

Deflagraţia a provocat mai multe accidente rutiere în apropierea magazinului. Speriaţi de zgomot şi incomodaţi de resturile aruncate în aer, şoferii au pierdut controlul vehiculelor şi s-au ciocnit în lanţ.

Autorităţile au ordonat evacuarea locuinţelor din vecinătate, de teama unor noi explozii. Alimentarea cu gaze a fost întreruptă în zona afectată de deflagraţie.

Explozie în Michigan


×
Subiecte în articol: explozie Michigan victime magazin mobila
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close