Antena 3 CNN Externe Explozii și focuri de armă lângă aeroportul din Beirut, la trei săptămâni de la explozia care a devastat orașul

Explozii și focuri de armă lângă aeroportul din Beirut, la trei săptămâni de la explozia care a devastat orașul

Mai multe explozii au distrus zona din apropierea aeroportului din Beirut, în această seară, iar mai mulți bărbați au tras focuri de armă, în aceeași zonă, la aproximativ trei săptămâni de la uriașa explozie care a devastat capitala Libanului.

Explozii și focuri de armă lângă aeroportul din Beirut, la trei săptămâni de la explozia care a devastat orașul
de Alin Tarnovschi    |    27 Aug 2020   •   22:35

Potrivit unor surse, luptele se dau între Hezbollah și bărbați înarmați în războiul civil care a izbucnit după explozia din portul din Beirut din urmă cu trei săptămâni.

Luptele armate au luat ampoare în această seară, în zona aeroportului din Beirut, iar zeci de indivizi înarmați au luat cu asalt străzile. Focurile de armă se aud continuu, în timp ce câteva clădiri sunt în flăcări.

Tensiunile militare din capitala Libanului au escaladat după explozia de acum trei săptămâni din port, atunci când o cantitate uriașă de nitrat de amoniu a explodat, provocând daune uriașe în mare parte din oraș.

Cel puțin 220 de oameni au murit, alți 6.000 au fost răniți, iar mulți sunt încă dispăruți, după explozia de pe 4 august 2020.

×
Subiecte în articol: Beirut
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close