Antena 3 CNN Externe O femeie din Italia a sunat la 112 și a comandat o pizza Margherita ca să fie salvată de un fost iubit violent

O femeie din Italia a sunat la 112 și a comandat o pizza Margherita ca să fie salvată de un fost iubit violent

În cursul zilei de duminică, o femeie marocană în vârstă de 33 de ani, care locuiește în Milano, Italia, a apelat numărul de urgență pentru a scăpa de fostul iubit care devenise violent. 

O femeie din Italia a sunat la 112 și a comandat o pizza Margherita ca să fie salvată de un fost iubit violent
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    02 Mar 2021   •   22:02

Femeia s-a despărțit la sfârșitul lunii ianuarie de iubitul ei, un conațional în vârstă de 25 de ani, dar a acceptat să se întâlnească din nou cu acesta în seara zilei de duminică, potrivit unui comunicat publicat de polițiștii italieni pe site-ul oficial al instituției.

În urma unor discuții aprinse între cei doi, tânărul marocan a devenit violent cu fosta lui iubită. Ca să nu-i dea de bănuit, femeia i-a spus că va suna să comande o pizza, doar că numărul pe care l-a format a fost 112. Aceasta le-a spus operatorilor că dorește să comande o pizza Margherita, mentionând și adresa la care să livreze comanda.

Este al doilea caz de acest gen din Italia, în care o femeie scapă de un bărbat violent sunând la 112 și comandând o pizza. Un episod similar s-a petrecut la începutul lunii august 2020, când o femeie originară din America de Sud a procedat la fel și a reușit să se salveze atât pe ea însăși, cât și pe copilul ei de 10 ani, relatează rotalianul.com.

Se pare că ideea originală ca o femeie aflată în pericol să sune la 112 a fost lansată inițial în spațiul public printr-un video publicat pe Tik Tok, în limba spaniolă.

Duminică, 28 februarie, în Viale Brenta din Milano, Poliția de Stat a arestat un cetățean marocan în vârstă de 25 de ani pentru infracțiunea de vătămare corporală agravată a fostei sale partenere, o compatrioată de 33 de ani.

Sâmbătă seara, femeia a fost de acord să se întâlnească cu fostul ei partener de care s-a despărțit la sfârșitul lunii ianuarie 2021 și, în timpul întâlnirii, la apogeul unei alte certuri iscate din motive de gelozie, a fost lovită de el.

Tânăra de 33 de ani, temându-se pentru propria siguranță și fiind în continuare în prezența bărbatului, a sunat la 112 NUE, cerând să poată comanda o pizza margherita, pentru a nu-l face suspicios.

Sinergia dintre operatorii numărului unic de urgență, care au fost primii care au primit cererea ascunsă de ajutor, și polițiștii din sediul poliției cărora li s-a făcut apelul, au făcut posibilă trimiterea unui echipaj pentru a ajuta femeia, fiind activat protocolului legislației privind Codul roșu.

Tânăra de 33 de ani, salvată de personalul medical al policlinicii în urma bătăilor primite, la sosirea polițiștilor, le-a spus că duminică seara a fost doar ultimul dintr-o serie lungă de episoade de violență și hărțuire suferite în timpul relație, toate dictate, ca și de data aceasta, de motive de gelozie din partea bărbatului.

Agenții Biroului General de Prevenire au colectat astfel plângerea tinerei de 33 de ani și l-au arestat pe bărbat în flagrant pentru vătămare corporală agravată.

 

×
Subiecte în articol: femeie Italia pizza iubit violent
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close