Antena 3 CNN Externe Un fost cazinou al lui Donald Trump, demolat prin implozie în Atlantic City. Hotelurile din jur au vândut bilete la spectacol

Un fost cazinou al lui Donald Trump, demolat prin implozie în Atlantic City. Hotelurile din jur au vândut bilete la spectacol

Unul dintre fostele hoteluri-cazinou ale lui Donald Trump din Atlantic City a fost demolat, miercuri, prin implozie cu ajutorul a 3.000 de cartușe de dinamită. Cei care au vrut să asiste la acest moment spectaculos și-au putut cumpăra bilete la hotelurile din jur.

Un fost cazinou al lui Donald Trump, demolat prin implozie în Atlantic City. Hotelurile din jur au vândut bilete la spectacol
Sursa foto: CNN
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   23:41

Printr-o simplă apăsare de buton, implozia controlată, a redus Hotelul și cazinoul Trump Plaza din Atlantic City la un morman de moloz, încheind o cursă de aproape 40 de ani pe malul New Jersey.

Trump Plaza s-a deschis în 1984 și a fost odată un element cheie al extinsului portofoliu imobiliar al fostului președinte Donald Trump.

Cazinoul a fost închis în 2014, iar clădirea a căzut în paragină și a trebuit să fie demolată, au spus recent oficialii orașului. Investitorul miliardar Carl Icahn care deține în prezent zona nu a anunțat planuri viitoare pentru acesta, potrivit afiliatului CNN WPVI.

Hotelurile din apropiere au oferit pachete speciale pentru vederi privilegiate celor interesaţi de un asemenea moment. Aproximativ 3.000 de cartuşe de dinamită au fost folosite pentru a demola clădirea cu 34 de etaje, a raportat New York Times.

Momentul a durat doar câteva secunde.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close