Antena 3 CNN Externe Tată filmat în timp ce își bate fetița de câteva luni, pentru că nu poate să meargă în picioare. Ce s-a întâmplat cu bărbatul. „Nu mai suntem oameni!”

Tată filmat în timp ce își bate fetița de câteva luni, pentru că nu poate să meargă în picioare. Ce s-a întâmplat cu bărbatul. „Nu mai suntem oameni!”

Tată filmat în timp ce își bate fetița de câteva luni, pentru că nu poate să meargă în picioare. Ce s-a întâmplat cu bărbatul. „Nu mai suntem oameni!”
17 Oct 2019   •   09:52

Un bărbat a fost filmat în timp ce-și lovește fetița de câteva luni pentru că nu știe să meargă în picioare, iar imaginile au stârnit indignare pe Internet. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat.

In imagini se observa cum bărbatul, pe nume Yousif Alqutai, o loveste de câteva ori pe fetița, încercând să o facă să stea în picioare. Copilul este însă speriat și nu se poate opri din plâns, prin urmare cade la podea, scrie Metro.

Incidentul a avut loc la Riad, Arabia Saudită.

Ulterior, în declarațiile făcute în fața jurnaliștilor, bărbatul se scuză și spune că soția lui este e vină, căci ea l-a adus în pragul nebuniei. Mai mult, el susține că fetița e bine și a învățat să meargă.

Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar o actrita cunoscuta din Arabia Saudita a fost de-a dreptul șocată de ceea ce a văzut: "Felul in care o lovea in cap nu-mi iese din minte! Nu mai suntem oameni!”.

IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close