Antena 3 CNN Externe Dans viral cu Donald Trump! Preşedintele SUA a făcut spectacol la mitingul său electoral din Florida

Dans viral cu Donald Trump! Preşedintele SUA a făcut spectacol la mitingul său electoral din Florida

Donald Trump a făcut un adevărat spectacol la mitingul său electoral din Florida. Președintele Americii s-a dovedit a fi un dansator talentat şi s-a mişcat pe ritmuri disco, la mitingul intitulat ''Make America Great Again''. Cu o energie debordantă, Trump susţine că s-a vindecat de SARS-CoV-2 şi a dansat pe melodia "Y.M.C.A.'', a celor de la Village People.

Dans viral cu Donald Trump! Preşedintele SUA a făcut spectacol la mitingul său electoral din Florida
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    14 Oct 2020   •   09:20

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat în urmă cu câteva zile că se simte minunat  după tratamentul anti-COVID pe care l-a urmat, iar dovadă stau imaginile în care îşi arată calităţi nebănuite de dansator.

Îmbrăcat la patru ace, Trump şi-a ondulat trupul în faţa susţinătorilor săi din camapania electorală. Preşedintele Americii se pregăteşte astfel pentru alegerile prezidențiale programate pe 3 noiembrie.

 Donald Trump consideră că infectarea sa cu COVID-19 a fost o binecuvântare. Surprinzătoarea declarație este cuprinsă într-un mesaj înregistrat în grădina Casei Albe, a doua zi după externarea sa din spital. 

„Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că m-am infectat. A fost o binecuvântare deghizată'', declara Donald Trump la două zile după externarea sa din spital. 

Pandemia a ucis aproximativ 210.000 de oameni în Statele Unite ale Americii.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Florida dans
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close