Antena 3 CNN Externe Londra. Bărbat român împuşcat mortal într-o maşină

Londra. Bărbat român împuşcat mortal într-o maşină

Londra. Bărbat român împuşcat mortal într-o maşină
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Noi 2010   •   21:31

Un român de 29 de ani a fost secerat de gloanţe la Londra, într-un atac executat în stil mafiot. Tânărul a fost împuşcat de doi indivizi, chiar în faţa casei sale. A murit mai târziu în braţele medicilor, din cauza rănilor foarte grave.

"Dumnezeu să te aibă în grijă", este mesajul scris pe fotografia românului, lăsată la locul unde a fost ucis. Prietenii săi i-au ridicat acolo un altar, unde au depus flori şi au aprins lumânări. Martorii spun că Bogdan Pădureţ a fost împuşcat ieri dimineaţă, la ora locală şase.

Românul, care era bodyguard la un club de noapte din Londra, se întorcea acasă, cu un prieten. Chiar în faţa locuinţei doi indivizi cu o motocicletă au deschis focul asupra maşinii lor. Trei gloaneţe l-au atins pe Bogdan, se pare, în zona capului.

Trecătorii au chemat în grabă ambulanţa, însă tânărul originar din Suceava s-a stins, fără ca medicii să poate face ceva. Poliţiştii londonezi încearcă să dea de urma asasinilor, care au dispărut fără urmă. Anchetatorii nu au furnizat detalii, însă presa engleză speculează că atacul ar fi, de fapt, o răzbunare.


Un român a fost împuşcat pe o stradă din Londra


×
Subiecte în articol: Londra Suceava
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close