Antena 3 CNN Externe Magazinele din SUA, în continuare aglomerate: Clienţii fie caută reduceri, fie returnează cadouri

Magazinele din SUA, în continuare aglomerate: Clienţii fie caută reduceri, fie returnează cadouri

Magazinele din SUA, în continuare aglomerate: Clienţii fie caută reduceri, fie returnează cadouri
28 Dec 2010   •   19:33

Crăciunul a trecut, însă magazinele au rămas la fel de aglomerate. În Statele Unite, oamenii au dat năvală la reduceri. Mulţi s-au întors în magazine şi pentru a returna cadourile mai puţin inspirate.

Pentru mulţi americani perioada cumpărăturilor abia a început. Nici furtuna de zăpadă, nici temperaturile scăzute nu i-a putut ţine pe oameni departe de rafturile pline de produse la preţ redus.

Startul de zăpadă a atins în unele locuri şi jumătate de metru. Dar nici asta nu i-a descurajat pe amatorii de chilipiruri care spun că sunt cele mai bune oferte din ultimii trei ani.

În timp ce unii îşi fac un cadou întârziat "la reducere", alţii îl înapoiază pe cel primit. Motivele sunt diverse: fie măsurile hainelor nu se potrivesc, fie jocurile video sunt prea violente, fie cadoul pur şi simplu nu este pe gustul destinatarului.

Potrivit unui studiu realizat peste Ocean, aproximativ 20 la sută dintre americani vor să-şi returneze cadourile sau să le schimbe cu altele mai potrivite. Iar magazinele le vin în întâmpinare cu oferte care mai de care mai variate.

Aglomeraţie în magazinele din SUA



×
Subiecte în articol: aglomeratie SUA cadouri reducere
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close