Antena 3 CNN Externe Nepotul lui John F. Kennedy, discurs fulminant la Berlin: Guvernul adoră pandemiile și le iubesc din aceleași motive pentru care iubesc războiul 

Nepotul lui John F. Kennedy, discurs fulminant la Berlin: Guvernul adoră pandemiile și le iubesc din aceleași motive pentru care iubesc războiul 

Robert F. Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, a ținut un discurs fulminant la Berlin pe data de 29 august, în care a vorbit despre profitorii pandemiei atât din punct de vedere economic cât și din punct de vedere politic. 

Nepotul lui John F. Kennedy, discurs fulminant la Berlin: Guvernul adoră pandemiile și le iubesc din aceleași motive pentru care iubesc războiul 
Sursa foto: Twitter/Robert F. Kennedy Jr.
de Diana Dragotescu    |    01 Sep 2020   •   20:30

Robert F. Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, fostul președinte al Statelor Unite, a ținut un discurs în timpul protestelor din Berlin în care a acuzat companiile de medicamente de fuga după profit și a cerut lideri care să lupte pentru sănătatea copiilor. 

„Vrem lideri în sănătate publică care nu au încrengături financiare cu industria farmaceutică, care lucrează pentru noi, nu pentru Big Pharma. Vrem lideri pentru care contează sănătatea copiilor noștri, nu profitul companiilor Big Pharma sau măsurile de control ale guvernului. 

Mă uit la această mulțime și văd steagurile țărilor din Europa, văd oameni de toate culorile, de toate naționalitățile, de toate religiile. Toți sunt îngrijorați de pierderea demnității umane, de sănătatea copiilor, de libertate politică. Aici e exact opusul nazismului! Astăzi Berlinul este frontul de luptă împotriva totalitarismului”, a spus Robert F. Kennedy Jr.  

Kennedy: Bill Gates și Tony Fauci nu știu despre ce vorbesc. Inventează cifre

Nepotul lui John F Kennedy a acuzat guvernele de faptul că iubesc pandemiile pentru că le permit să aplice măsuri dure, care în alte contexte nu ar fi niciodată acceptate de populație: „Guvernul adoră pandemiile și le iubesc din aceleași motive pentru care iubesc războiul - pentru că le permite să pună în aplicare controale pe care altfel nu le-am accepta niciodată. 

Acum, vă spun un lucru: este un mister pentru mine că toți acești oameni importanți ca Bill Gates și Tony Fauci care au gândit și au plănuit răspunsul la pandemie de zeci de ani, în așa fel încât toți să fim în siguranță când aceasta va veni, iar când chiar a venit, par că nu știu despre ce vorbesc. Inventează cifre! Nu sunt în stare să spună care este rata mortalității, este ceva elementar. Nu pot să ne dea un test PCR care să funcționeze corect. Schimbă definiția Covid mereu pe certificatele de deces pentru a-l face să pară mai persiculos. Se pricep însă foarte bine la a promova frica”, a concluzionat nepotul fostului președinte american. 

Nepotul lui John F. Kennedy, discurs fulminant la Berlin: Guvernul adoră pandemiile și le iubesc din aceleași motive pentru care iubesc războiul 

×
Subiecte în articol: Robert F Kennedy
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close